Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Ostehøvler og smørkniver

Er det på tide å kjøpe nye smørkniver? Da har du kommet til rett sted. Vi har smørkniver i plast og tre som er både stilige og enkle å bruke. En smørkniv fyller ikke bare en funksjon, men den kan også være en fin detalj i borddekkingen din. Derfor er det like viktig å velge smørkniv som bestikk som det også er en del av helheten. Vil du invitere venner på charcuteri kan det være fint med en trekniv til den myke osten og en plastkniv passer godt til smøret på frokostbordet.


Hva du vil bruke kniven til er helt opp til deg. Benytt anledningen til å samle noen biter så du slipper å vente på at oppvaskmaskinen er ferdig. Vi har også smørkniver som matcher andre produkter fra kjøkken & servering, som kan være fine å ha sammen. Finn dine smørkniver hos Lagerhaus!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!