Sorter etter
Artikkelnavn˄˅
Pris˄˅
Lagt til˄˅

Visa filter

Vis filtre

Vis filtre

Show filters

Show filters

Dölj filter

Skjul filtre

Skjul filtre

Hide filters

Hide filters

FILTER

Lag deg et kreativt hjørne

Det er lettere å være kreativ når man oppholder seg i et inspirerende miljø! Her er fire tips til hvordan du kan gjøre om en trist krok til et kreativt hjørne.

1. Et passende skrivebord
Finn et skrivebord som ikke bare har en passe stor arbeidsflate, men som også har plass til å lagre ting og til en blomst eller to. Følg gjerne med på loppemarkeder og auksjoner! Der kan du finne fine bord til en rimeligere penge, og som du kan male om selv.

2. Belysning
Koselig belysning kan motivere en til å sette seg ned og skape ting. En enkel lysslynge kan gjøre jobben enklere! Heng den dobbelt over en spiker, eller la den ramme inn hele hjørnet.

3. Organisere
Et godt oppbevaringsmøbel skal være både praktisk og en pen del av innredningen. Du kan for eksempel satse på fargerike oppbevaringsbokser, gjerne noen som skaper en kontrast til de kantede permene og skriveblokkene. For å unngå rot på skrivebordet kan du plassere penner, viskelær og sakser på et metallgitter.

4. Personlige detaljer
En stabel av favorittbøker, avisutklipp og bilder av fine minner eller fremtidsvyer. De personlige detaljene er kanskje det viktigste av alt når man skal lage seg en inspirerende plass å være kreativ på. Fest dem til et metallgitter, heng dem i en snor på veggen eller sett dem på små kortholdere på skrivebordet.