Sorter etter
Artikkelnavn˄˅
Pris˄˅
Lagt til˄˅

Visa filter

Vis filtre

Vis filtre

Show filters

Show filters

Dölj filter

Skjul filtre

Skjul filtre

Hide filters

Hide filters

FILTER

Et hobbykrok i Jennys hus

Anteckningsblock, pennor

Notatbøker, penner, permer og oppbevaring. Lagerhaus' fargerike vårkolleksjon passer utmerket også for familiens yngste sjefer. Bloggeren Jenny Johansson viser oss hvordan hun forvandlet datterens arbeidskrok med enkle midler.

Vi i Lagerhaus elsker farger og kreative ideer! Bloggeren Jenny Johansson, som driver bloggen Jennys hus, kan virkelig kunsten å skape mer farge i hjemmet på en leken måte. Jenny bor i en villa utenfor Umeå i Sverige sammen med samboeren Pelle og tvillingene Ester og Oskar, på 7 år. Her kan du se hvordan hun med enkle midler gjorde om datterens hobbykrok til et sted der hun kan slippe løs fantasien.

anvand_2

En vanlig toalettrullholder fungerer like godt som en tapedispenser – om ikke bedre. Gjør som Jenny og fest dem rett på veggen eller på siden av kommodeskuffen.

Du trenger ikke å bruke pensel og malingsfarger for å gjøre en hvit kommode litt festligere. Litt papirtape er alt du trenger for å live opp skuffene med ulike mønstre.

Gi rom for enda flere hobbyartikler ved å oppbevare ting rett på veggen. Smultringesker og et metallnett med kroker gjør det til og med morsomt å rydde opp etter seg.

Besøk Jennys Instagram-konto, jennyshusochhem, for flere inspirerende tips!