Sorter etter
Artikkelnavn˄˅
Pris˄˅
Lagt til˄˅

Visa filter

Vis filtre

Vis filtre

Show filters

Show filters

Dölj filter

Skjul filtre

Skjul filtre

Hide filters

Hide filters

FILTER

3 tips til en koselig vinduspynt

Gjør vinduet trivelig selv om julen er over! Erstatt julestjernen og adventslysestaken med andre lamper, levende lys og fine planter.

Når det nærmer seg helligtrekongersaften virker det som om julebelysningen har gjort sitt. Det betyr imidlertid ikke at man ikke lenger trenger å pynte med lys – tvert imot. Det er fortsatt mange måneder til lyset vender tilbake, og da tyr vi gjerne til andre lyskilder i vinduskarmen. Dessuten er lyset fortsatt trivelig, både innendørs og for de som passerer på utsiden.

 

1. Grunnbelysning

 

Et tips er å starte med god grunnbelysning. Man kan for eksempel erstatte julestjernen med en enkel, men stor glødelampe, eller henge en lysslynge rundt eller rett over vinduskarmen.

 

2. En behagelig blanding

 

En kombinasjon av levende lys, fotlamper og planter vil skape en skjønn harmoni i vinduskarmen. Kompletter med innredningsdetaljer som setter ditt personlige preg på vinduet.

 

3. Fargeskala og nivåforskjeller

 

Bruk en temafarge på vinduet, for eksempel med fine pasteller eller naturfarger og nøytrale toner. Nivåforskjeller i karmen kan skape en balanse som virker mer innbydende enn om alt henger i samme høyde. Man kan også fint bruke oppbevaringsbokser, krukker og planter i forskjellige størrelser.

 

fonster_anvand_4