Sorter etter
Artikkelnavn˄˅
Pris˄˅
Lagt til˄˅

Visa filter

Vis filtre

Vis filtre

Show filters

Show filters

Dölj filter

Skjul filtre

Skjul filtre

Hide filters

Hide filters

FILTER

3 tips til nyttårsfesten

Gjør nyttårsfesten til noe ekstra spesielt med glitrende detaljer som underholder gjestene helt frem til midnatt.

Sugerør med stjerneskudd

Gi festen en ekstra gnist med en velkomstdrink toppet med stjerneskudd. Det fikser du lekende lett ved å feste en metallstjerne med en tust under, på sugerøret. Fyll glasset med en boblende drikk, og ikke glem å ønske deg noe fint.

Et funklende bakteppe

Til nyttårsfesten finnes det bare én regel: More is more! Hvorfor ikke gjøre om en av veggene til et funklende bakteppe? Heng opp sølvdraperier, pynt med heliumballonger for det nye året og heng opp noen stjerner for å få en ekstra gnist. Dette vil garantert gi deg like mange «likes» som en sprakende nyttårsrakett.

Tips! Gå analogt og sett opp et engangskamera mot fotoveggen for å skape morsomme bilder du kan fremkalle en grå februardag.

Rekvisita med alt av tilbehør

Bruk rekvisitter for å gjøre festbildene enda mer spennende. De fineste er de du lager selv. Start med å klippe ut en bakgrunn i kartong – for eksempel en sløyfe eller hatt, eller hva med et helskjegg? Dekk overflaten med lim og strø over med glitter. Deretter limer du fast et sugerør på baksiden. Voilà! Fotorekvisitter på et blunk!