Sorter etter
Artikkelnavn˄˅
Pris˄˅
Lagt til˄˅

Visa filter

Vis filtre

Vis filtre

Show filters

Show filters

Dölj filter

Skjul filtre

Skjul filtre

Hide filters

Hide filters

FILTER

Romantiske filmtips

It's movie night! Hvis du lager popkorn, tenner stearinlys og kryper ned under teppet sammen med en du er glad i, så kan vi stå for filmtipsene.

Enkelte filmer går aldri ut på dato og kan ses om og om igjen. Andre er gått «under radaren» og må simpelthen oppleves. Vi har samlet et utvalg gamle og nye favoritter som alle har en fellesnevner – romantikk!

Søvnløs i Seattle
Kanskje en av 90-tallets mest populære romantiske komedier! Her spiller Tom Hanks hovedrollen som en enkemann som bor i en båt sammen med sønnen sin. Sønnens høyeste ønske er å finne en ny kjæreste til faren, og han lykkes med å overtale ham til å prøve å treffe noen gjennom et direktesendt radioprogram. Lykkes han med det? Det får du finne ut selv!

Dagboken (The Notebook)
Tidenes mest romantiske film? Det er ikke mange øyne som er tørre etter å ha sett fortellingen om det unge paret Noah Calhoun og Allie Hamilton. De er nyforelsket og tilbringer en lidenskapelig sommer sammen før de skiller lag. Men snart krysses deres veier igjen. Hele historien gjenfortelles for en kvinne på sykehjem ut fra en gammel dagbok. Tips: Fram med lommetørklærne!

Da han møtte henne (When Harry Met Sally)
En romantisk komedie fra 1989 som sies å ha endret hele sjangeren. Harry Burns og Sally Albright møtes under en felles biltur fra Universitetet i Chicago til New York. De to støter på hverandre støtt og stadig i løpet av livet, og det utvikler seg et sterkt vennskap mellom dem. Spørsmålet er bare om de våger å tro på at de er forutbestemt for hverandre?

De urørlige (Intouchables)
Driss er en ung fyr fra forstaden som akkurat har sluppet ut av fengsel. Han får jobb som personlig assistent for den ensomme og forbitrede Philippe, som ble lam etter en paragliderulykke. Så lar vi filmtittelen fortelle resten! Filmen er ikke basert på en sann historie, men på Frankrikes største internasjonale publikumssuksess så langt. Se den!

Her
Et annerledes og ... «teknisk» romantisk drama fra 2013. I Her følger vi den ensomme forfatteren Theodore Twombly, som overraskende utvikler et forhold til operativsystemet Samantha, som er utviklet for å dekke behovene hans. Bye, bye Tinder!

500 Days of Summer
Tom Hansen er en gratulasjonskortdesigner som faller pladask for sjefens nye assistent, Summer Finn. De finner ut at de har samme interesser, og Tom er overbevist om at han har funnet den eneste rette. Summer er på sin side ikke like overbevist ...

Juno

Juno er 16 år og blir gravid etter å ha hatt sex med bestevennen sin, Paulie Bleeker. Etter mye om og men bestemmer hun seg for å føre frem barnet, men adoptere det bort. Det er en beslutning som blir mye tøffere enn hun kunne ha forestilt seg. Dette er en film man kan se både to og tre ganger uten at man går lei av musikken, replikkene og handlingen.