Sorter etter
Artikkelnavn˄˅
Pris˄˅
Lagt til˄˅

Visa filter

Vis filtre

Vis filtre

Show filters

Show filters

Dölj filter

Skjul filtre

Skjul filtre

Hide filters

Hide filters

FILTER

Lagerhaus ❤️ Valentinsdagen

Rumling i magen, glitter i blikket og boblende lykkerus når man minst aner det. Enten det er varme følelser for en bestevenn, et kjæledyr eller den store kjærligheten er det noe som er verdt å feire!

allahjrtans_anvand

Det er ofte lettere enn man tror å gjøre noen glad. Det lille ekstra kan utgjøre en stor forskjell og kan oppnås med svært enkle grep. I dette tilfellet kan det handle om å tenke litt ekstra igjennom gaven, eller å legge litt mer tid i å lage en fin presentasjon og innpakning. Vi har fylt butikkene med mange fine gavepakker og andre søte ting du kan legge i dem.

Blomster er kanskje den vanligste kjærlighetsgesten – hvem blir ikke varm innabords av en stor bukett røde roser eller en fargesprakende blomsterkvast? Enda mer romantisk blir det om man tar blomstene ut av omslagspapiret og setter dem i en fin gavepose i stedet.

Vil man heller gi bort uimotståelige donuts, et håndskrevet kjærlighetsbrev eller noe helt annet, spiller ingen rolle. Det er det å legge noen ekstra minutters omtanke i gaven som gjør den store forskjellen.

Psst! Hvis du vil gi noen anledning til å velge gave selv, kan det være en god idé å gi et gavekort. Fyll gavekortet med en valgfri sum i en av butikkene våre!