Sorter etter
Artikkelnavn˄˅
Pris˄˅
Lagt til˄˅

Visa filter

Vis filtre

Vis filtre

Show filters

Show filters

Dölj filter

Skjul filtre

Skjul filtre

Hide filters

Hide filters

FILTER

VISER 1-4 (5)1 2 Siste 100 per side

Kunsten å lage en bildevegg

Tavelramar

Få ting er så virkningsfulle som å innrede et rom med en bildevegg. Men hva må man huske på annet enn å ha klart et vater? Lagerhaus tipser.

1. Harmoni
Det høres kanskje ut som en selvmotsigelse, men resultatet blir mer harmonisk om du plasserer mange bilder sammen, i stedet for å fordele dem på flere vegger. Enda mer balanse får du med riktig linjering og størrelse på rammene.

2. Form
Hvis du vil lage en asymmetrisk bildevegg, kan det være lurt å bruke en eller to store bilder for å skape balanse på veggen. De er det dessuten lettere å bygge videre på. Men hvis du i stedet velger å plassere bildene slik at de danner et kvadrat eller et rektangel, vil det være den innrammingen som skaper balanse. Da kan avstanden og størrelsene variere veldig, så lenge de befinner seg innenfor den usynlige rammen.

3. Fargeskala
Det viktigste er naturligvis at du henger opp ting du selv blir inspirert av. Og hvis du er ute etter å skape en helhet med rommets øvrige interiør, er det flere knep du kan benytte deg av. Du kan for eksempel la bildene fange opp farger fra teppet, sofaputene eller detaljer fra kommoden. Det er som det ofte er med innredning: Det er de små, gjennomtenkte detaljene som skaper helheten!

 

20170223_montage