Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Babyshower

Hos oss kan du kjøpe fine dekorasjoner til baby shower som vimpler, kranser, borddekorasjoner, gaveposer og gaveesker i mange flotte pastellfarger. Du finner også alt til borddekking - tallerkener, bestikk, glass, servietter, sugerør og mye mer i fine farger som passer sammen. Vi har også en minneboks, perfekt gave til babyens første gang, en morsom spillblokk for selve babyshoweren, kakedekorasjoner og mye mer. 

Babyshower

Skal noen nær deg snart ha et annet familiemedlem? Heie! Da er det på høy tid å begynne å planlegge for en koselig stund hvor du feirer de kommende foreldrene. Men hvordan planlegge en baby shower? Nedenfor viser vi tips og ideer om alt fra planlegging, layout, meny, spill, aktiviteter, gaver og gaver til en baby shower.

läs mer
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler