Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 1000;-

Beste produkter til midtsommerfesten

Hvem elsker ikke midtsommer? Midtsommer kan være en av de mest etterlengtede høytidene vi har her i Sverige, noe som ikke er så rart, så vi har samlet de beste produktene til midtsommerfesten. Mange forbinder ferien som startskuddet for sommeren, venner og familie samles og danser rundt midtsommerstangen og det bys på mye god mat.


Sjekk ut vår populære glass- og porselensserie for en herlig midtsommerdekning. Skal du ha et større selskap kan det være et enklere alternativ å ha engangsartikler som engangskrus og engangstallerkener for å unngå like mye oppvask. Shotsglassene er viktige enten du drikker alkoholfritt eller ikke, et fint kakefat er et must til den kremete jordbærkaken og et romslig serveringsfat er godt å ha til all god mat.


Akkurat som borddekkingen er dekorasjonene minst like viktige. Samle blomster og legg i en av våre vakre vaser, pynt med sommerlige servietter og pynt med festlige streamers eller vimpler. Å pynte en midtsommerfest kan gjøres på mange forskjellige måter, her er det kun fantasien som setter grenser!


Vi har de beste produktene til midtsommerfesten, sjekk utvalget på nett eller i en av våre Lagerhaus-butikker!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler